Oktatócsomagok

A Világ Legnagyobb Tanórája kiemelt témáihoz az ENSZ szakértői különböző tanóravázlatokat és kiegészítő oktatási segédanyagait készítettek, ezek angol és magyar nyelven, letölthető formában, online elérhetők minden pedagógus számára. Az általános iskolákban magyar, a középiskolákban magyar vagy angol nyelven javasoljuk a tanórákat megtartani. Az óravázlatok kizárólag online, letölthető formában érhetők el a honlapról, azok nyomtatása helyben, az iskolában történik.

A 2021. évi Világ Legnagyobb Tanórája kiemelt témái a 4. Minőségi oktatás és a 13. Fellépés az éghajlatváltozás ellen. Ezekben a témákban, 3 korosztályra kidolgozott óravázlatok állnak magyar nyelven a pedagógusok rendelkezésére. Ezek mellett a Világ Legnagyobb Tanórája korábbi éveiben készült óravázlatok is használhatók.

2021. ÉVI OKTATÓCSOMAGOK

Magyar nyelvű óravázlatok

FEDEZD FEL A GLOBÁLIS CÉLOKAT!
óravázlat 4-8 éveseknek
LEGYÉL TE IS KLÍMAVÉDŐ!
óravázlat 8-16 éveseknek
MERRE HALAD A VILÁG?
óravázlat 14-16 éveseknek

Magyar diákok üzenetei
a Planet Budapest 2021 Világtalálkozóra

A Világ Legnagyobb Tanórája magyarországi szervezői arra kérik a hazai és határon túli magyar diákokat, hogy a LEGYÉL TE IS KLÍMAVÉDŐ! tanórán megfogalmazott üzeneteiket 2021. október 31-ig ide töltsék fel.

Ezek az üzeneteket eljutnak a Magyarországon 2021. november 30. és december 2. között megrendezésre kerülő Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozóra, ahol többek között a világ vezető politikai döntéshozói, a tudományos élet képviselői és nemzetközi szervezetek magas rangú tisztségviselői szólalnak fel.

Angol nyelvű óravázlatok