Oktatócsomagok

A 2020. évi Világ Legnagyobb Tanórája és a Kárpát-medencei Fenntarthatósági Témahét kiemelt témái az energia, a klímavédelem és az egészségnevelés. Ezekben a témákban, 3 korosztályra kidolgozott óravázlatok állnak magyar nyelven a pedagógusok rendelkezésére.

Ezek mellett a Világ Legnagyobb Tanórája korábbi éveiben készült óravázlatok is használhatók.

Az óravázlatok kizárólag online, letölthető formában érhetők el a honlapról, azok nyomtatása helyben, az iskolában történik.

ONLINE PEDAGÓGUSKÉPZÉS2020. szeptember 9. szerda, 15.00 és 16.00 óra között
2020. szeptember 23. szerda, 15.00 és 16.00 óra között
2020. szeptember 30. szerda, 15.00 és 16.00 óra között

Az idei Világ Legnagyobb Tanórája a 2020. évi Kárpát-medencei Fenntarthatósági Témahét programjainak keretén belül kerül megrendezésre. A programok bemutatására az Oktatási Hivatal szakembereivel együttműködve webináriumi képzéseket hirdettünk meg. A képzést a program főszervezői és az Oktatási Hivatal szakemberei tartják. 

A Világ Legnagyobb Tanórája korábbi éveinek témáihoz az ENSZ szakértői különböző tanóravázlatokat és kiegészítő oktatási segédanyagait készítettek, ezek angol és magyar nyelven, letölthető formában, online elérhetők minden pedagógus számára. Az általános iskolákban magyar, a középiskolákban magyar vagy angol nyelven javasoljuk a tanórákat megtartani.

2019. ÉVI OKTATÓCSOMAGOK