ÖKOBULI TERVEZŐ PÁLYÁZAT

Az „Ökobuli ” tervező pályázat a 2017. évi Világ Legnagyobb Tanórájának keretében kerül meghirdetésre, amelyen minden középiskola (14-18 évesek) minimum 3 fős csoportja részt vehet. A beérkező pályázatokat szakmai zsűri értékeli, a három legjobb pályázat megvalósulását anyagi támogatásban részesítjük. Egy csoport csak egy pályamunkát küldhet be.

A PÁLYÁZAT CÉLJA

Gondoltatok valaha is a környezetvédelemre bulizás közben? Ha még nem akkor most itt a lehetőség! Színezzétek zöldre a szürke sulis napokat egy igazi ökobulival! Szervezzetek egy bulit, amely nem csak a jó hangulatot szolgálja, hanem felelősségteljes és okos megoldásokkal azt is biztosítja, hogy minél kevésbé pazaroljunk, terheljük és szennyezzük a környezetünket.

A PÁLYÁZAT LEADÁSA

  • A pályázatnak tartalmaznia kell egy részletes tervet az ökobulira vonatkozóan: helyszín, szervezés, dekoráció, étel- és italfogyasztás, tálalás, programterv, takarítás, résztvevők, szervezők, költségvetés.
  • A pályázók megindokolják, milyen környezetbarát megoldásokat választottak és azok miként szolgálják a fenntarthatóságot.
  • A pályázók csatolják az iskola alapítványának alapító okirat másolatát.

A pályázat leadása elektronikus úton történik. A pályamunkákat ezen az oldalon adhatják le az alapadatok kitöltését követően. A szövegszerkesztőben (Word), .doc, .docx, .pdf készített dokumentumok maximális mérete 5 MB lehet.

A pályázat beküldési határideje lejárt.

NYEREMÉNYEK

1. helyezett csapat:100.000 Ft

2. helyezett csapat:80.000 Ft

3. helyezett csapat:50.000 Ft

A PÁLYÁZAT ÜTEMEZÉSE

Pályázat kezdete: 2017. szeptember 18.
Pályázat vége: 2017. október 03.
Eredményhirdetés: 2017. október 16.

A pályázattal kapcsolatban az alábbi e-mail címen kérhet felvilágosítást: temahet@pontvelem.hu

További információk a szabályzatban és a kiegészítő dokumentumokban.


ÖKOBULI PÁLYÁZAT – NYERTESEK LISTÁJA

Gratulálunk a nyerteseknek!

1. helyezett:Békéscsabai Szakképzési Centrum Vásárhelyi Pál Szakgimnáziuma és Kollégiuma, VÍZMŰ

2. helyezett:Nyíregyházi RIDENS Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium, Speciális Ökocsapat

3. helyezett:Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium, Budapest